RSS

Новият рекламен слоган на д-р Енчев:

23 Юли

„С чужда цица помен правя!“

Д-р Ангел Енчев се домъкна с фотограф, за да се щракне уж за спомен с Николета Лозанова, след което сам създаде внушението, че е измайсторил гърдите на хубавицата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След изключително “успешната” рекламна кампания “Благодаря ви, д-р Енчев!”, която бе цензурирана, пластичния хирург се забърка и в други пикантни скандали, разкрива таблоидът „Всеки ден“.

Той първо бе обвинен от паркетния лъв Евгени Минчев, че е откраднал негова идея за рекламен слоган, която се изродила в гаврата с българската жена “Прекалено съм красива, за да работя…”. По този повод Евгени казва, че д-р Ангел Енчев е смесил две различни рекламни послания в стила “потури с фрак” и че освен некоректна към нежния пол, рекламата е и крадена, при това – некадърно.

Съмненията, че Ангел Енчев е изкусен манипулатор, но не в областта на разкрасителните процедури със скалпел, се засилиха и от една друга недостойна негова проява. Съвсем наскоро пластичният хирург цъфна ухилен и прегърнат с Николета Лозанова в столично заведение. “Цъфна” в собствения си сайт и във фейсбук профила си, може би за да внуши, че именно той е човекът, изваял перфектния силиконов бюст на красивата пловдивчанка.

Е да, ама не! Оказа се, че Ангел Енчев прави “с чужда цица помен”, съобщава всекидневникът в съботния си брой. Той се видял съвсем случайно с Николета Лозанова в “Найт флайт” и като досаден фен я е прегърнал. Точно в този момент нает от него фотограф е увековечил момента. Тоест – д-р Енчев е прекарал с Николета едва 30-40 секунди, но за това време е съумял да се нащрака така, че на всекиго да му мине през главата, че е бил цяла вечер в компанията на Николета Лозанова. Добре известно е, че силиконовия бюст на пловдивската красавица е мечта за почти всяка дама. Но малко известно е, че гърдите на Николета не са дело на д-р Енчев. Дали не е добра идея следващите билбордове на пластичния хирург да съдържат посланието: “С чужда цица помен правя!”

Николетините цици нямат нищо общо със скалпела на манипулатора.

 

One response to “Новият рекламен слоган на д-р Енчев:

  1. tutankhamon661

    август 5, 2011 at 2:04

    За почти всяка дама ли е мечта бюстът й?
    По-скоро за почти всеки господин:))))

     

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: