RSS

Big Brother All Stars: Приключението за Катето Евро и Тодор Славков започва

17 Ноем

Само два дни преди старта на Big Brother All Stars, Тодор Славков  – свободен ерген, и Катето Евро – готова да бъде “майката на отряда”, споделят за кого стискат палци на финала на VIP Brother “Образцов дом”. Те са следващите сигурни участници, които тази сряда, на 19 ноември, ще прекрачат Къщата на Big Brother All Stars. Какви очакванията им и с каква нагласа влизат в шоуто?

Todor Slavkov

 Тодор Славков: „Притежавам качествата на победител. Гледайте и ще видите!

Той е доказан мачо с буен нрав и непредсказуеми реакции. В предишното си участие във формата успя да забавлява съквартиранти и публика и да разсее много от негативните предубеждения спрямо личността си, както и да създаде нови.

Кой смятате, че трябва да победи във VIP Brother?

Т.С.: Гледах внимателно предаването. Продуцентите определено си свършиха работата и беше интересен сезон. За мен фаворити са Албена Вулева, която ме изненада приятно, много силен играч и Wosh MC.

 

Какви качества трябва да притежава печелившият играч във формата?

Т.С.: Определено трябва да бъде активен и по някакъв начин нестандартен. Аз притежавам тези и още много качества, но няма да ги изброявам точно сега, гледайте и ще видите. (смее се). Важно е чувството за хумор също. Аз лично нямам никакви планове и стратегии, ще реагирам спонтанно.

 

Тодор Славков предпочита мента пред марихуана, ракия пред уиски, секс за 3 нощи вместо секс за една, пари вместо слава, от която има достатъчно, страстна любов пред дълбоко приятелство, открит конфликт вместо прикрито мълчание… Влиза в Къщата с желание, очаква нови запознанства и ще бъде докрай разкрепостен: “Склонен съм на всичко, а защо не и мъж” (пак се смее).

 

Kateto Evro

Kaтето Евро: „Ще ми се случи нещо хубаво в Big Brother All Stars!”

 

Катето Евро, заслужилата майсторка на купона, също влиза с желание в новия сезон Big Brother All Stars, защото пази само хубавите спомени от предишния сезон.

 

Какво помните от предишния сезон, в който участвахте?

К.Е.: Помня само приятни неща. Помня, че много се смяхме. Пяхме много песни. Азис и Десислава не се спряха.

 

С такава нагласа ли сте за предстоящия сезон?

К.Е.:Със същата нагласа съм, че пак ще ми се случи нещо хубаво. Ще се разнообразя, няма по цял ден да се занимавам с моята къща, а ще се грижа за Къщата. Ще се забавлявам и ще си почивам. Това мисля да правя.

 

Гледате ли VIP Brother „Образцов дом“

К.Е.: Гледам. Не съм изпуснала нито една вечер.

 

Според вас как се справят съквартирантите?

К.Е.: Следила съм всички сезони, защото винаги си спомням за Къщата с една носталгия и ми е интересно. Има доста конфликти между тези хора. В нашия сезон не е имало такова нещо, пък и във следващите не си спомням.

 

Притеснява ли ви, че може да попаднете в ситуация на конфликт в Къщата, ако на преден план излязат битови проблеми? Как смятате че ще се справят участниците, ако разполагат със 100 лева седмичен бюджет например?

К.Е.: Преди 7 години, когато аз участвах, нямахме ограничение в бюджета на Къщата. Не сме имали такива проблеми. Сега не знам какво ще стане и какво да очаквам. Аз не съм толкова взискателна. За мен е важно да си хапна нещо малко и не ми се вярва да се скарам с някого за това.

 

Ще се грижите ли за останалите? Вие сте легендарна с кулинарните си умения.

К.Е.: Много бих искала. Но сега забелязах в този сезон, че на Камелия Воче, Йорданка Христова и Камелия Тодорова, които готвят прекрасно, им се караха, че готвят толкова много. Аз не знам какво искат тези хора. Иска ми се много да готвя, но ако някой друг също иска, ще му давам тази възможност. Няма да окупирам кухнята.

 

Имате ли фаворит за победа от настоящия сезон?

К.Е.: Да, мисля, че Данчето Христова ми е любима. С нея в живота се познаваме добре, една зодия сме. Знам, че е добра домакиня, готин човек е. Тя е моят фаворит.

 

Може ли да има купон в подобна ситуация без бюджет? От това ли зависи купонът или от нещо друго?

К.Е.: Когато хората нямат достатъчно пари в Къщата става това, което става и в реалния живот – появяват се конфликти. Аз също съм се карала с моя съпруг през годините за пари. При повечето хора е така. Когато си гладен, не ти е много весело. Аз също съм била в Къщата и трябва да ви кажа, че е много дразнещо за една жена, която е чистница да вижда как някой се скатава, не си мие чиниите. Аз също ще се карам за чистота. Но видях отстрани, че не е никак хубаво да се караш на другите.

Искам да се срещна в Къщата с хора, които искат да се забавляват – независимо от трудните моменти.

 

Big Brother All Stars стартира в сряда, на 19 ноември, в 20.00 по Нова тв

 

 
Вашият коментар

Posted by на ноември 17, 2014 in Новини

 

Етикети:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: