RSS

Дейвид Пен оглавява 8-часов денс-маратон за Деня на влюбените

27 Ян

Desy от Phuture Shock и DJ Sash са другите звезди на партито Love Beats в софийския Event Centre в Парадайз мол на 14 февруари

Love_Beats_14_02

Името на Дейвид Пен звучи много британски, но всъщност е испанец и е сред най-утвърдените мадридски диджеи и една от иконите на съвременната електронна музика. Неговото Urbana Radio Show е добре познато на слушателите на радио „Нова“. Послучай Деня на влюбените – 14 февруари – Дейвид Пен ще бъде гостуваща звезда на 8-часов денс маратон под мотото Love Beats, организиран от агенция „Шоутайм“ в Ивент-центъра на Парадайз Мол, София.
Партито за Свети Валентин ще постави началото на нова поредица денс-събития, организирани на ключови дати 4 пъти в годината и посветени на различни теми. Негов съорганизатор е веригата клубове „Брилянтин“, доказала през годините своите умения и опит в създаването на хубава атмосфера и привличането на качествени гости и клиентела за ексклузивни събития от този тип. Предишните подобни партита на агенция „Шоутайм“ в Sofia Event Center и Cacao beach, Слънчев бряг, неизменно преминаваха при голям успех, но сега организаторите обещават нещо още по-бляскаво и специално.
Сред другите звезди в танцувалната треска в събота вечер са певицата Desy, позната като вокалистка на групата Phuture Shock, която има нов репертоар и нов хит с Wah Tony – Easy. Зад пулта на Love Beats на 14 февруари ще застане и DJ Sash, който вече е утвърдено име от столичната клубна сцена.
Началото на 8-часовия денс-маратон, който ще бъде украсен с много цветя и любов, е в 22 часа в събота, 14 февруари. Мястото е Sofia event Center, Paradise Center, 3 етаж. Билетите от 20 лева се продават в Eventim.bg, клуб „Брилянтин“ и на входа на събитието.

 
Вашият коментар

Posted by в януари 27, 2015 in Новини

 

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: