Елена Рашева стана „Кралица на света – България 2010“

Пред погледа на Иван Славков-Батето 19-годишната Елена Рашева от Кюстендил бе коронясана като „Кралица на света – България“ на конкурс, организиран от агенция „Мега талант груп“ на сцената на клуб Night Flight. Пищната и дългокрака брюнетка ще представя страната ни на световния финал от веригата, който ще се състои в Германия през декември.

Елена Рашева ще представя България на финалите в Нюрбургринг, Германия, през декември


Сред журито освен Иван Славков бяха и певицата Габриела, бившият Мистър България Александър Беседин, Любен Станев от хотел „Дипломат Плаза“ и главният редактор на списание №69 Георги Неделчев.

Батето връчи лентата на първата подгласничка на победителката – Цветослава Владиславова от Враца. В типичния си шегаджийски стил той каза кратко „Обичам ви!“, след което хвана девойката подръка и тръгна да слиза от сцената с нея.

Трета се класира плевенчанката Петя Великова. Специалната награда „Лице на списание №69“ отиде при Диляна Крумова от Търговище. Освен лента от главния редактор на изданието, тя получи и правото на фотосесия за мъжкото издание.

Диляна Крумова спечели наградата „Лице на списание №69“


Конкурсът „Кралица на света – България 2010“ имаше и благотворителна кауза – даряване на средства за дома за сираци „Свети Николай“ в Нови Хан. Публиката в Night Flight събра няколко хиляди лева в специални прозрачи урни, а един от спонсорите – телефонният завод в Белоградчик, предостави 11 000 лева за електричество и отопление на сиропиталището.

One thought on “Елена Рашева стана „Кралица на света – България 2010“

Add yours

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: