Три вида красавици

Най-много ме е яд на тези, които отказват да повярват, че са хубави

Любомира Новачкова

Винаги много съм се възхищавала на красивите жени. Така де, на слабите красиви жени – онези, които имат крака като клечици, извивки като изваяни от ръката наскулптор и дупета, дето просто искаш да ги пипнеш, за да разбереш дали очите ти виждат истината. Те просто ТРЯБВА да се снимат в списания като това!

Тези красиви жени се разделят на три под-разновидности: Едните са ужасно неуверени в себе си, но се мъчат да компенсират това с все по-скандални фотосесии – възможно най-разголени и дръзки. Те са убедени, че колкото повече плът показват, толкова по-бързо ще преуспеят в шоубизнеса (каквото и да значи това в техния свят). Само не забравяйте, скъпи госпожици, че разликата от еротика до порно е само една крачка. Като гледам някои списания и фотосесии, не всички правят разлика между двете неща.

прочети още…

Вторите (и моят любим тип) са много добре наясно какво притежават и не се притесняват да го показват, наред с всичките си останали качества. Нападки от типа „тя се разсъблича, за да постигне еди-какво-си“ грам не ги притесняват, и с право. Когато си една красива и истински уверена в себе си жена, осъзнаваш, че е грехота да пазиш прелестите си само за собствена консумаця. И това, че се снимаш гола, по никакъв начин не подронва авторитета ти във всичко останало, с което се занимаваш.

Любим пример сега и завинаги в тази категория ми е Кристина Диманова (чиято снимка виждате тук). Ямболската красавица с прекрасните очи редовно ни изненадва – както с прекрасните си фотоси, така и с успехите, които жъне един след друг на всички други фронтове. Наскоро тя триумфира и в политическото реалити на БНТ “Големият избор”, където направи на пух и прах куп очилати студенти, защитаващи далеч по-лесни каузи от нейната (за донорството). Браво, Криси!

Злите езици нека си говорят каквото искат, но и срещу нея да тичат, пак няма да я догонят. Тя и всички останали момичета от този тип имат моята подкрепа на 100%! Давайте още!

Третия тип хубавици са най-опасни и за тях най-много ме е яд. Те са прекрасни, само че не го знаят и упорито отказват да го повярват. Онзи ден в един клуб се запознах с едно такова чудо на природата, което беше убедено, че прилича на (цитирам я самата нея) „лелка“.

Такива момичета могат да докарат нормалните хора до самоубийство. Много ми е интересно, дами, когато получавате постоянно и от всички страни потвърждение, че сте красиви и трябва да го показвате всячески, защо не го правите?

Имам тайното подозрение, че този тип всъщност са готови да се разсъблекат по всяко време, но се притесняват, че някой може да си помисли нещо лошо за тях. Е, аз като гледаща от собствената си висока камбанария на тези неща, ще ви кажа една тайна – ВИНАГИ ще има кой да каже нещо лошо за една хубава жена. Винаги ще има кой да ви наплюе и да ви отправи кухи обвинения към вас – само защото ви завижда, или пък защото не може да ви притежава. Трябва да приемете философски нещата. Никой не може да се хареса на всички и това, че някой чекиджия ви е изкоментирал негативно бюста, например (“малък е, трябва да е по-голям”) значи само, че нищо не разбира. Светът е пълен и със завистнички, и с незадоволени нещастници, за които „гроздето е кисело“. Това, че техния живот е мизерен, не значи, че трябва да се оставяте да направят и вашия такъв!

За мен най-важно при такъв тип фотосесии е да да ги правиш най-вече за себе си, за собствен кеф и тръпка, а не за да търсиш непременно одобрение от околните. Защо пък да не се снимаш гола, когато си красива, искаш и можеш да го направиш? Няма нищо лошо да се дава малко храна на рибите, а и да направиш света едно по-хубаво място. Нека сме честни – и мъже, и жени разглеждат с интерес сесиите по мъжките списания.

Така че момичета, не бъдете егоистки и заповядайте в Студио №69! Криси, ще се засечем там, нали?

Кристина Диманова е пример за умна и самоуверена красавица, която не се притеснява да позира гола и същевременно да участва в политически дебати по телевизията. Евала на такива момичета!

ФОТОГРАФИЯ: СИМЕОН ЛЮТАКОВ

2 thoughts on “Три вида красавици

Add yours

  1. Мога ли да попитам защо визирате като красива жена „крака като клечици“ и т.н. По повърхностна статия скоро не бях чела. не говоря за шаблонното описание на жената, не желая да звуча като феминистка. Мисля, че не разбирате изобщо женската психика. Знам, че нямам право да ви обвинявам. От женска страна се бълват същата глупост. Съгласна съм отчасти с написаната статия. не разбирам само защо визирате момичета красавици, които се събличат. Относно 3-тия вид неуверени мога да кажа, че красотата няма никаква връзка с комплексите – и да имаш идеално тяло и лице, можеш да се мразиш как изглеждаш. Най лесно е човек да сравнява поставените му шаблони от телевизията и списанията. Сам знаете, че с дадената програма нещата изглеждат далеч по-добри, а не всеки има самочувствието да се харесва такъв какъвто е. разбира се и не трябва! Трябва максимално да следваме модела на „звездите“ няма да ги наричам с други имена, и сам ги знаете…, трябва младите момичета да драйфат всичко изядено или да карат на фотосинтеза, марули, киселото мляко на баба и т.н. Не всичко се свежда до злобата Г-н Жоро, ами и до това, че на много хора им е писнало от подобни материали. Интересно впечатление ми направи как представяте момичетата като хем хубави – хем умни. От къде тоя акъл. Явно искате да докажете някаква измислена теория или опровъргаване на всеобщото схващане, че хубавата жена е тъпа. Всеки знае къде са висшистките и къде останалите красавици. Това не е правило, но ми изглежда глупаво уважаван човек като вас да изтъква подобно качество в такова списание. Знаете, че никой мъж не го интересува колко е умна една „мацка“, а колко е гола тя разгръщайки хубавото ви списание 🙂 Сори за дългия коментар, просто обичам да пиша 🙂

  2. Йоана, не съм сигурен, че успях да схвана мисълта ви. Това, което разбрах само, е че не смятате за възможно една жена да е хем хубава и секси, хем умна.
    Разбрах също, и че обичате да пишете – то се вижда с просто око.
    Съдейки обаче по някои правописни грешки, мога да заключа, че сте по-скоро от хубавите, отколкото от умните жени.
    В този ред на мисли, защо не наминете към студиото? 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: