Българките с най-големи гърди в региона

4 достойни български представителки на световната карта.

Българките имат най-големите гърди в региона, сочи световната интерактивна карта на средната бюстова величина. Според сходен инструмент, посветен на мъжките достойнства, сънародниците също ги вадят големи, разкрива агенция Блиц.

Средната големина на чашката на сутиена на българките е D, показва световната интерактивна карта на гърдите. В региона други държави с такива величини няма, като около нас Румъния, Гърция, Сърбия и Албания са с C, а Македония и Турция – само с В. За сметка на това Унгария, Хърватска и Босна и Херцеговина са ни конкуренти със среден размер D.

Общият поглед върху европейската част на картата сочи, че с D-чашки са предимно в централна Европа, а останалите са с C. Пренегвани от цицоманите, с В-та са в Испания, Португалия, Ирландия и Молдова. Само дамите от Беларус и Латвия пък са основно с малки гърдички и според картата са с минималния размер на чашката – А.

Секторите в червено пък, които обозначават чашки, по-големи от D, в Европа са за Скандинавието и Русия.

Иначе, в световен мащаб, на очи се набиват А и В-тата на Африка, както и големите размери на надарените венецуелки и колумбийки. При жените от САЩ средният размер на чашката също е голям – D. Но ако този факт обаче се приравни с индекса на наднорменото тегло в Щатите, то едва ли сутиен с D в цялостния случай означава големи гърди, лепнати за стройно и фино тяло.

В идентична интерактивна карта, посветена на размера на мъжкото достойнство, се вижда, че българите определено ги вадят големи – с 15,02см средно и попадане в четвъртата от общо пет категории. От съседи като цяло сънародниците ни няма нужда да се боят, тъй като почти всички са със сантиметър и нещо под нашето средно ниво. За сметка на това обаче унгарците изненадват с висока летва от 16,51см.

Най-малки в света пък са членовете на южнокорейците, които средно дори не надвишават 10 сантиметра – ниво, надскочено с по няколко милиметра дори от известните с късочлението си Китай и Индия.

Пет държави пък могат да се похвалят с огромна мъжественост – Венецуела и Колумбия със средна дължина 17,03см, Гана със 17,31см, Еквадор със 17,77см и Конго с почти 18 – 17,93см.

В световната карта на сутиените България заема достойна оранжева позиция със среден размер D.

2 thoughts on “Българките с най-големи гърди в региона

Add yours

  1. Съгласен съм! Повечето българки са доста плоски. И даже и сред тези с по-закръглени фигури няма много цицести. Аз казвам че средната чашка в България е между А и C!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: