Ванко 1 и Николета срещу магарето Марк О’Селски

Интервю на пловдивския рапър по повод скандала с предаването „На инат“ по Нова телевизия

– Ванко, с Николета се оказахте едни от малцината, наред с Бойко Борисов, отказали да застанат срещу анимационния водещ в „На инат“. Заради което бяхте нападнати от екипа на предаването. Това отмъщение от тяхна страна ли беше?

– Да, бе, чувам, че едно магаре реве из медиите. Беше не само отмъщение, а и реклама за тях. Защого това предаване много хора не знаят, че съществува. Даже, ако погледнете в сайта на Нова тв, предаването, в което ние не участвахме, им е най-гледаното за всички времена. Не знам дали досега в БГ ефир е имало подобна ситуация – самият продуцент да излезе и да почне да плюе гостите. Има една стара българска поговорка – „Бий самара, за да се сеща магарето“. Бих я перифразирал с „Бий магарето, че наесен може да го няма“.

– С Николета бяхте обявени за страхливци. Как се стигна до конфликта ви и толкова страшно ли е Магарето?

– Предисторията е с давност няколко месеца. Сигурно от 8-9 месеца ме канят да гостувам, още като бяха в ТВ7. Но аз винаги съм отказвал поканите, тъй като това предаване не ме интересува. Заради Николета обаче сега реших да участваме. Моите условия бяха да бъдем промотирани с рекламен спот в рамките на една седмица преди участието.

Те ни казаха че не могат една седмица, а могат 4-5 дни, но и за тях не дадоха гаранции. Заради което аз им отказах. След което обаче Николета отново осъществи контакт с тях и те й обещаха, че от миналия понеделник ще пуснат анонс, за да ни очакват хората и да имаме добър рейтинг.

Това обаче не се случи. След като те не си спазиха уговорката и не ни завъртяха нито един път да промотират нашето участие, ние преценихме, че имаме достойнство, и решихме, че няма да влезем в тяхното предаване. И ги уведомихме да си търсят нови гости предната вечер.

Но те предпочетоха да си направят реклама и да ни плюят 30 минути, за което нямам нищо против. Могат да продължават и наесен, ако случайно ги оставят в ефир. Искам да отговоря на въпрос на техния продуцент, на тоя смешник… Та, той зададе въпрос в ефир откъде му били на Ванко парите, за да снима този клип.

Ако толкова го интересува, ще му отговоря – от Винпром „Пещера“. Та, моите пари ги изяснихме. Но аз имам един въпрос към него, откъде намират такива малки продуцентчета пари, да продуцират такива слаби предавания, които не се гледат от никой? И не пере ли той нечии пари?

А що се касае до това, че ни е страх от това насрано магаре, аз съм на линия и предизвиквам екипа им плюс продуцента им и магарето в независимо предаване да видим кой колко пари струва и кой го е страх. Екипът на Магарето трябва да са ми благодарни, че на нашия гръб с Николета, си извадиха едно парче хляб, за да си нахранят семействата.

– От предаването нарекоха теб и Николета „фалшиви герои“ на днешното време? Ти лично смяташ ли се за фалшив или по-малко фалшив от един анимационен герой?

– Ако аз съм фалшив герой, няма логика да ми се молят една година да им вляза в предаването, нали? Явно си противоречат. И ако Николета е фалшив герой, има ли логика да излезе на три европейски корици на „Плейбой“? Искам да запуша устите на всички завистници, които питат с какво е известна Николета. Е, сега вече е известна , че е първата българка, която е на международни корици на „Плейбой“ и ще остане в историята по този начин.

– Продуцентът на предаването определи дуета ви с Николета за нещо аномално за нашите географски ширини, тъй като включвал бивш затворник и момиче, което се съблича? Твоят коментар на това определение.

– На такъв мишок нямам какво да отговоря. Фактът, че той като продуцент влезе в предаването и ми отдели 30 минути, достатъчно красноречиво говори, че е лека категория.

HotArena.net

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: