Меги – първата непълнолетна Playmate

 

Новата Мис „Плеймейт” Меги Колева е била непълнолетна, когато спечелила еротичната титла, разкрива северозападният регионален всекидневник „Конкурент”.
Смуглата хубавица от врачанското село Оходен е родена на 4 август 1993 г. Конкурсът пък беше на 13 юли, когато Меги все още не е била навършила пълнолетие.

Малко след спечелването на титлата Меги бе спрягана в медиите като първата Мис “Плеймейт” без силиконов „тунинг”, но слухът бързо бе развенчан. Самата тя призна в интервю след конкурса, че има силиконови импланти. За да се извърши подобна хирургическа интервенция на непълнолетен обаче, се изисква съгласие от родителите или попечителите.

За новата слава на Меги Колева в родното й село знаят малцина. Красавицата е от ромски произход и е една от 3-те дъщери на краварката Марина. Сестрите й са Ани и Северина. Майката на плеймейтката се труди неуморно, за да изхрани децата си, защото преди няколко години баща им изоставил семейството си. Той е от село някъде около Етрополе, в което семейството живяло известно време. Ани, Меги и Северина дори ходели на училище там. Безпаричието обаче принуждава семейството да замине за Испания, където бащата среща друга жена и изоставя Марина и децата си. Налага се те да се върнат в родното село на Марина – Оходен.

„Когато си дойдоха, нямаше къде да отседнат. Бащата на Марина живее тук, но той има друго семейство. Наложи се да им дам изоставената канцелария на бившето ТКЗС”, разказва кметът на Оходен Тодор Тодоров пред репортер на „Конкурент“.

В селото се говори, че преди година красавицата била забелязана от спонсор, който й обещал, че ще я направи известна. Тя повярвала и отишла с него и по-голямата си сестра в София. Изглежда, че неизвестният благодетел е изпълнил обещанието си. Вероятно той е платил и за силикона в гърдите на Меги – поставен поне година, преди тя да навърши пълнолетие, по думите на колежките й от известна модна агенция.

One thought on “Меги – първата непълнолетна Playmate

Add yours

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Up ↑

%d блогъра харесват това: