Хриси Димитрова е Top Model 2011

17-годишната ученика от Художествената гимназия в София Християна Димитрова спечели титлата „Ivet Fashion Top Model 2011“ на конкурса, организиран в клуб Night Flight. Тазгодишното шоу, организирано от една от най-успешните наши модни агенции, беше на рок-вълна. Сцената беше преобразена като магистрала към успеха, а облеклата участничките бяха решени в рок стилистика. 22-те кандидатки дефилираха на фона на любими парчета на „Бон Джоуви“, „Ред Хот Чили Пепърс“, „Куин“ и др.

В журито блестяха топ модели на агенцията, като пристигналата специално за конкурса с гаджето си – италианския фотограф Симоне Фалчета – Кристина Милева, изявяващата се предимно в чужбина Силвия Димитрова и водещата от Нова телевизия Никол Станкулова. Актрисата Деси Бакърджиева също бе в журито на конкурса. Тя допринасяше за подчертано силното присъствие на герои от „Стъклен дом“, тъй като на сцената като водещи пък се изявяваха колегите й от сериала Луиза Григорова и Явор Бахаров.

Трета подгласничка на победителката стана Веселина Генчева. За втора подгласничка беше избрано не едно, а цели две момичета – близначките Стефани и Василика Димитрови. Първа подгласничка стана Паолина Пейчева.

Лентата на победителката Християна Димитрова връчи миналогодишната носителка на титлата Евелина Тотева.

Хриси Димитрова е висока 176 см, а мерките й са 84/61/88. Тя е един от любимите модели на фотографа Анатолий Иванов, който е и сред авторите на списание 69. Миналата година тя се снима и в клипа на Роско и Камен Во „Има игра“.

ФОТОГРАФИЯ: АНАТОЛИЙ ИВАНОВ

 

 

2 thoughts on “Хриси Димитрова е Top Model 2011

Add yours

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: