Анелия: Да ти викна ли такси?

Феновете най-накрая чуха дългоочакваната песен на Анелия „Да ти викна ли такси“. Песента се появи в интернет пространството вчера късно вечерта, а от днес официално може да бъде открита и в компилацията „Hit Bikini 2012“. Само за няколко часа „Да ти викна ли такси“ оглави по гледаемост сайтовете за видеосподеляне, а меломаните побързаха да я споделят на стените си във Facebook. „Сякаш целият фейсбук си викна такси тази нощ“, коментираха феновете на изпълнителката. Анелия не пропусна да изпълни новия сингъл на свое участие минути след появата му, като заяви, че е изключително щастлива и развълнувана от реакцията на публиката.

„Да ти викна ли такси“ е по музика на Оцко, текст на Мариета Ангелова. Видеоклипът към песента ще бъде факт в ефира на телевизия „Планета“ HD след броени дни.

Междувременно Анелия продължава да се готви за юбилейния си концерт,  с който ще отбележи 10 години на сцена. Всеки ден изпълнителката получава стотици съобщения и въпроси, свързани със спектакъла. В отговор на всички тях Анелия ще оповести датата в официалната си фейсбук група Anelia Official след броени дни.

 

Фотография: Костадин Кръстев-Коко

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: