(Македонски) виц на деня

sixty_nine_2

 

Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.

– 69? Кой ку*ац е това? – питува момчето.

Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во се*сот па му вика:

– Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?

Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.

Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж…

Момчето ке умре од смеенье, па му и смрди, току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило…

Момичката засрамена му вика на момако да й прости и да пробат още един пат… Така пак се наместиле…

Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж…

Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.

– Що е? Зашто си одиш? – го питала момичката.

– Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: