Голди от балета на 100 Кила отваря зала за хип-хоп денс

Goldy

Популярната клубна танцьорка Goldy, носителка на наградата Best Club Dancer на България за 2012 г. и хореографка на балета на 100 Кила, отваря ‘VS’ DANCE – първата профилирана в хип-хоп танци зала. Центърът ще се простира на площ над 150 кв.м. и включва над 50 кв. м. кръгла съблекалня, а интериорният му дизайн отговаря напълно на рап стилистиката.

Във ‘VS’ DANCE курсове ще водят едни от най-добрите преподаватели на България като Ивайла Гергова-AvA, Лазар Карпачев-Лазо, Валентин Валентинов-V-RAW и самата Виктория Михова–Goldy. Ще има класове както за абсолютно начинаещи, така и за професионалисти. Тук ще се провеждат едни от първите в България курсове класове по Waacking/Vogue, изключително популярен стил в световен план, който тепърва навлиза у нас, както и класове по Krump, Ladies Style SWAAG, Newstyle Hip-hop, класически Hip-hop, House Dance, Dancehall/Ragga Jam и Hip-hop за деца. Специален проект на ‘VS’ DANCE е курсът по модерни танци за дами над 36 години.

В момента тече прием на нови ученици в школата. ‘VS’ DANCE бе избрана за гостуването на легендарния денс-пърформър J.K.Sanchez, който ще води специални класове през уикенда на 26-27 октомври. Той лично селектирал тази зала за домакин на визитата му, заради уникалната й визия и доброто озвучаване.

‘VS’ DANCE се намира на бул. Витоша 91 в близост до НДК.

 


 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: