RSS

Честни зелени очи: Женя и Aura

09 Апр

23-годишната манекенка Женя Катова е най-известният модел на Беларус и вече няколко сезона представя  най-престижните марки по подиумите. Трябваше обаче да дойде кампанията за новия парфюм на Тиери Мюглер Aura, за да започне целият моден свят да говори за нея. Заради изумрудения си поглед ослепителната брюнетка провокира сравнения с легендарната индийска Мис Свят’94 Айшвария Рай.

Родният град на Женя е Борисов, Минска област – да, същият, от който произлиза и кошмарният за „Левски“ футболен клуб БАТЕ. Пристига в Ню Йорк едва на 17, съвсем сама, въоръжена единствено с голямата си мечта. Докато завърши средното си образование, все по-търсената Женя трябвало да се бори с много проблеми, включително със завистта на съучениците си, които не можели да повярват, че тя ще стигне толкова далеч. Останалото, както се казва, е история.

„Човекът е бързо приспособяващо се същество. Важното е да се научи да не обръща внимание на негативните неща наоколо и да си пази нервите и здравето, тъй като те са най-важните. В живота всичко се случва така, както ти е писано – не бива нито да се оплакваш, нито да се отнасяш пренебрежително към работата си“, споделя своята рецепта за успех Женя Катова.

 
Вашият коментар

Posted by в април 9, 2018 in Uncategorized

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: