Честни зелени очи: Женя и Aura

23-годишната манекенка Женя Катова е най-известният модел на Беларус и вече няколко сезона представя  най-престижните марки по подиумите. Трябваше обаче да дойде кампанията за новия парфюм на Тиери Мюглер Aura, за да започне целият моден свят да говори за нея. Заради изумрудения си поглед ослепителната брюнетка провокира сравнения с легендарната индийска Мис Свят’94 Айшвария Рай.

Родният град на Женя е Борисов, Минска област – да, същият, от който произлиза и кошмарният за „Левски“ футболен клуб БАТЕ. Пристига в Ню Йорк едва на 17, съвсем сама, въоръжена единствено с голямата си мечта. Докато завърши средното си образование, все по-търсената Женя трябвало да се бори с много проблеми, включително със завистта на съучениците си, които не можели да повярват, че тя ще стигне толкова далеч. Останалото, както се казва, е история.

„Човекът е бързо приспособяващо се същество. Важното е да се научи да не обръща внимание на негативните неща наоколо и да си пази нервите и здравето, тъй като те са най-важните. В живота всичко се случва така, както ти е писано – не бива нито да се оплакваш, нито да се отнасяш пренебрежително към работата си“, споделя своята рецепта за успех Женя Катова.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: