Livin’ next door to Alice…

Едно интервю с момиче, което е в мокрите сънища на много мъже, и най-вероятно живее в съседната ви кооперацияimg_3573

Алис (това не е истинското й име) не е като повечето хубави момичета у нас. Разбираш това още щом я зърнеш – впечатляваш се, че се усмихва почти непрекъснато. Като я поопознаеш, виждаш и че е изненадващо позитивна личност, която не изпитва типичната женска злоба към себеподобните си.

Алис е секси и чаровна, ексхибиционистка до мозъка на костите си и има усет за стилните и луксозни неща в живота. Но по-важното е, че в лайфстайла и ежедневието й няма нищо кифленско, парвенюшко и евтино като поведение. Причината за това е много проста – тя дължи всичко, което притежава, единствено на самата себе си и на това, с което я е надарила природата.

Стигаме до най-важното качество, което отличава Алис от останалите български хубавици на нейната възраст – тя не просто използва без свян всичко, което й е дадено от Бог, но и живее в пълна хармония с това. Не води двойнствен живот като повечето си връстнички. Не се прави на монахиня, уж вторачена в благотворителни кампании и дейности, с които непрекъснато парадира, а всъщност е играчка в ръцете на мъже със съмнителен бизнес и морал.

Алис, ако все още не сте разбрали, е момиче, което продава тялото си – визуално, на хиляди мъже всяка нощ. Онлайн. Тя е техен събеседник и душеприказчик, но най-вече – източник на позитивна енергия.

Тялото й кара мъжете да мечтаят и тя няма нищо против тези мечти. Но най-важното е, че Алис видимо се забавлява от това, което прави. В поведението й няма и помен от типичната за българките кисела сърдитост. Тя е жизнерадостна и весела и прилича на човек, който няма какво да крие. Момиче с чиста съвест, което очевидно ляга да спи спокойно в луксозното си легло…

Убедихме я много трудно да сподели няколко думи пред нас – наред с чудесните кадри от най-новата й фотосесия. Аргументите й бяха, че не търси популярност в България и ние напълно я разбираме. Но от вегетарианката-фитнесманиачка, влюбена в здравословния начин на живот Алис всеки наш читател има доста какво да научи. Като започнем с първото и най-важното – как се живее в хармония със себе си и без срам от неща, които в белите държави отдавна са приети като нещо нормално за човешката природа, но в България гледат накриво на тях.
Кога българките, а и българите, ще се научат да бъдат като тази брюнетка с пищен бюст и ослепителна усмивка? Отговорите малко по-долу…

img_3575

– Алис, как реши да започнеш да се занимаваш с еротичен видеочат?

– Случи се доста отдавна, нека започна с това, че съм от нормално семейство и не съм била ограничавана никога от нещо, което съм пожелала и, разбира се, е било в рамките на разумното. В един момент реших, че искам да стана самостоятелна, да живея сама. Всички възможни професии, които можеше да практикувам в България, не ми даваха възможност да изкарвам повече от 1500 лева на месец. Мой близък ме запозна с момиче, което държеше студио, предназначено за тази цел. Подписах договор и започнах . Честно казано, много ми хареса и продължих самостоятелно след няколко месеца.

– Според теб колко българки работят в тази индустрия имам предвид на наша територия?

– Със сигурност са много повече, отколкото можете да си представите!

– Каква според тебе е причината много момичета да крият дори от най-близките си хора с какво се занимават?

– Причината е ясна – винаги ще се гледа на еротичната индустрия с различен поглед, особено в България. Страхуват се да не бъдат отхвърлени и да не останат сами. Но именно така, криейки толкова голяма тайна, се стига до тази самота. По-леко ли ще бъде, ако близките разберат тази тайна от някой друг – медия или човек, без значение? Отговорът е не.

– Кажи ни трите най-хубави и трите най-лоши страни на това, с което се занимаваш.

– Сама си определям работното време и място, доходите на работен ден са повече от минималната работна заплата в България и правя нещо, което на мен лично ми доставя удоволствие.

Минусите – много хора не ме харесват заради работата ми, понеже не я разбират, въпреки че не са и опитали. За такива хора попринцип не ме е яд, защото не са отворени за нищо ново, живеят още в комунизма. Обикновено именно те са тези, които се оплакват постоянно, че е нужна промяна в държавата ни и във всичките й институции. Но това е са друга тема, която няма да засягаме… хмм, за друг минус не се сещам… Много момичета твърдят например, че им е по-трудно да си намерят половинка, но аз от личен опит мога да ги опровергая. Това е просто извинение и проблемът явно е друг.

img_3574

– Какво нямаше да можеш да си позволяваш, ако не работеше тази професия?

– Пълна независимост, което е всичко! Никога не съм правила компромис със себе си, да изляза дори с мъж, който не ми допада, камо ли да си легна с него.

– Кой е най-големият компромис, който си правила досега в живота си?

– Не се сещам за такъв случай. Винаги съм крайна в решенията си и не изневерявам на себе си.

– А коя тогава е най-абсурдната небивалица, която си чула за себе си като слух?

– Че имам ХИВ. Тогава наистина се отвратих от помията и злобата у хората.

– Да поговорим малко за лайфстайла ти и кои са любимите ти марки дрехи, бельо и обувки и откъде се снабдяваш с тях?

– Хм, любима марка дрехи – определено Elisabetta Franchi, за бельо нямам любима марка, честно казано не съм голям фен (извън работата, хаха). В ежедневието си обикновено нося само прашки. А до колкото за обувките… всичките обувки на света трябва да ги притежавам! Предпочитам да пазарувам онлайн, защото намирам всичко, което ми е нужно, в големи сайтове като Luisaviaroma и други.

– Какво най-много те възбужда и чисто сексуално и не само у един мъж, а въобще, по принцип?

– Нищо конкретно. Eдин мъж или ме възбужда още от пръв поглед, или не. Природата си знае работата.

– Опиши един типичен свой ден.

– Нямам такъв. Всеки ден правя нещо различно. Понякога не си подавам носа навън. Друг път не спирам да обикалям. Ходя редовно на фитнес. Стремя се да се храня здравословно. Случва се обаче и да ме замъкнат на дискотека. А на другия ден реанимирам (смее се).

– Добре, кажи накрая какво трябва да направи едно момиче, за да преодолее предразсъдъците, с които е заобиколено в ежедневието си, и да постигне твоята независимост – без значение дали в твоята сфера или в нещо съвсем друго?

– Да бъде непукист и да игнорира човешката злоба. Когато видиш, че хората до теб те подкрепят, какво значение имат злобните коментари? Това са хора, които завиждат и ги дразниш, понеже не си като тях. Ти правиш нещо различно, с което, разбира се, привличаш както позитивни, така и негативни реакции. Цаката е да игнорираш негативите и да се обичаш! Всеки път, когато случайно прочета нещо злобно към себе си, си казвам, че съм твърде заета с това да се обичам. Е, правя го наистина и действително се чувствам обичана, прекрасна и специална.

ФОТОГРАФИЯ: ИВАЙЛО БОТЕВ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: