Colors – силен дебютен албум от Реника

Renika_album

През януари 2019-а публикувахме голямо интервю с нея, в което ставаше дума за нейната любов към музиката и за пословичната й скромност, която в дадения случай си е направо престъпление. Сега, година по-късно, Реника е готова с дебютния си албум – Colors, който може да бъде чут целия в YouTube.

Варненската певица РEНИКА (артистичен псевдоним на Рени Карагьозова) е може би най-талантливата и чаровна наша изпълнителка, за която много от вас сигурно не са чували. Една от причините за нейната слаба известност е фактът, че предпочита да пробива напълно самостоятелно, без могъщи издатели зад гърба си. Тази скромност обаче е в рязък контраст с изобилието от качества, които това момиче притежава. Създаван и записван в продължение на две години, дебютният й албум, продуциран от Георги Jo Георгиев (BadBeat Studio), е изненадващо зряла и смислена колекция от 12 песни в стил ар ен би, които те докосват и влизат под кожата още при първо прослушване. Красиви мелодии, дълбоки текстове, плътен саунд – трудно е да се намери какъвто и да било недостатък. А англоезичните парчета звучат напълно конвертируемо и адекватно на световната сцена.

Докато слуша Colors, човек няма как да не стиска палци красивата Реника да получи признанието, което несъмнено заслужава. Дали ще успее по начина, който е избрала, без да влиза в матрицата-месомелачка на комерсиалния шоубизнес? Само Бог знае, но от нас получава искрени аплодисменти…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: