„Приключения из българската еротика“

„Приключения из българската еротика“ е работното заглавие на предстоящата нова книга на главния редактор на списание 69 Георги Неделчев. Първи откъси от нея вече могат да бъдат прочетени в специално създаден сайт.

Предишната книга на журналиста – „Моят живот в Плейбой: мемоарите на един главен редактор“ , излезе през лятото на 2008-а и бе сред бестселърите на годината.

“Приключения из българската еротика” е комбинация от художествена литература и документалистика. Разказите в нея, наречени “Епизоди”, са с измислени имена и места, но почиват върху реални събития и факти.

Автобиографичните елементи се намират в графа Flashbacks и съдържат случки от живота на автора и размисли, породени от тях.

Секцията “Звезди от кориците” съдържа портрети и характеристики на знаменитости, с които редакторът е работил през годините: Николета Лозанова, Аксиния, Златка Райкова, Цеца Величкович, Весела Бонева, Таня Боева, Дебора и Кристиана, Анита Мейзер, Ралица Кирилова, Мис Варна 2008 Ирена Иванова и др.

Под рубриката “Статии” в книгата влизат и публикации от последните години, имащи пряка или косвена връзка със събитията, с еротичната индустрия или с шоубизнеса като цяло.

„Българската сексуална революция не се е състояла. Привидно изглежда другояче, обаче истината е тази. За нас еротиката все още е екзотика. Зад възбудата, с която българинът коментира поредното домашно порно на някоя знаменитост или всяка следваща корица на списание, се крият все същите до болка познати сексуални комплекси“, пише авторът в своя предговор.

Очаквайте подробности около илизането на „Приключения из българската еротика“ на пазара, както и още откъси от нея.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: