За първа дама може, за секретарка – не

Пуритани от всички страни, съединявайте се!

в. „Преса“, 23 октомври

Carla
Карла Бруни. За френска първа дама – може, за българка – не.

Вместо върху крадците и мафиотите моралът на държавата се стовари върху една секретарка. Оказа се, че съпругата на Никола Саркози – Карла Бруни, може да се снима гола. Това е позволено на Шарън Стоун и Лили Иванова, но за служителката от НЕК Елена е смъртен грях.

Скандалът се разгоря в понеделник, след като във Фейсбук гръмна новината, че снималата се за сп. „Плейбой“ през 2006 г. Елена е назначена за технически секретар в Националната електрическа компания. В социалната мрежа вече прекръстиха НЕК на „Национална еротическа компания“.

Мълвата тръгва от Елена Миланова, дългогодишна служителка в държавното дружество, която се възмутила не толкова от изявите на Елена в еротичното списание, а от голямата й заплата – 3000 лв.!

Оказа се, че такава заплата в НЕК взема само финансовият директор. Средното възнаграждение на служителите е от 1000 до 1200 лв. Елена може да си докара повече пари, само ако е в няколко борда, коментират експерти. Но проверка показа, че тя няма такива участия.

Елена е назначена преди месец от новия изпълнителен директор на електрическата компания Владимир Инков, който зае ръководния пост през юли. В момента тя е технически секретар в отдела, занимаващ се с обществените поръчки. Следва в Техническия университет.

„Не може да се съди една жена, защото е хубава.“ Това коментира за „Преса“ Георги Неделчев, който по това време е главен редактор на „Плейбой“. Хората трябва да са доволни, че с тази красива визия момичето се е хванало да работи почтена професия. „Ако бях работодател и трябваше да избирам между две жени с еднакви качества, щях да избера по-хубавата“, каза той.

Вчера Елена не бе намерена за коментар. От визитката й в „Плейбой“ се разбира, че е родена на 17 април 1982 г. в Нови пазар. Дебютът й на страниците на списанието е през април 2006 г., като фотосесията е публикувана на няколко страници. Мерките й са близки до перфектните: бюст – 89 см, талия – 62 см, и ханш – 90 см. По това време амбицията на красавицата е да завърши туризъм и да бъде самостоятелна. Казва, че обича красивите неща и шоколад, а мрази лъжата и двуличието, както да бърза и да става рано. „Ако имам повече време, щях да опозная страната си“, споделя Елена пред читателите на списанието.

Какво я чака сега? Трудно може да се каже докъде ще стигне истерията. Но едно е факт – ще бъде позор и за шефа на НЕК, и за министъра на енергетиката, ако младата жена бъде уволнена заради една провокация, при положение че има необходимите качества да върши работата си. Ако наистина ги има.

ДА СЕ СНИМАШ ГОЛ НЕ Е СРАМНА БОЛЕСТ

Да се снимаш гол, не е срамна болест. Това доказа вечната Лили Иванова, когато позира за първия брой на сп. „Плейбой“ на български език през 2002 г. И това не накърни ни най-малко нейния авторитет като прима на родната естрада. Освен това Лили удари в земята някои напористи модели със стегнатото си тяло.

Днешният лидер на партия „Атака“ Волен Сидеров също е показвал организъм, при това за „Журнал L“, дамската версия на първото мъжко списание „Клуб М“. Главната редакторка на изданието Аве Иванова пояснява, че националистът се съблякъл за корицата, за да „съблече“ образа си от митове и лъжи.

Преди да стане „Госпожа Горещо“, Венета Райкова също разгорещи читателите на „Плейбой“, а после и на „Максим“ със свои фотосесии. С хонорара от мъжката библия през 2005 г. си купи „Голф 3“. Пет години по-късно отказа да украси брой 100 с по-високо заплащане заради сина си Патрик.

Еротични снимки, публикувани във Фейсбук, докараха наказание на служителката от външно министерство Лила Георгиева. През 2007 г. референтката за Гърция и Кипър показа елегантните си задни части, което отложи повишаването й в ранг с една година. По-късно тя стана консул на България в Чикаго.

Мария Велкова, която няколко години разнасяше табелите в „Сблъсък“ по оскъдно одеяние, също показа прелести в двете еротични списания. Въпреки това стана старши експерт по еврофондовете в Министерството на финансите – момичето говори три езика и е дипломиран политолог.

По света провокацията обикновено е здрав трамплин в кариерата. Малцина бяха чували за Шарън Стоун, преди да преметне крак върху крак (без бельо) в „Първичен инстинкт“. Същото важи за Анита Екберт, която щеше да си остане Мис Швеция 1951, ако Фелини не я беше извадил полугола от фонтана „Треви“ в „Сладък живот“.
Напълно неизвестен немски кандидат за депутат привлече вниманието към себе си, като позира чисто гол само с дипломатическо куфарче на ключовото място и с лозунг „Нямам какво да крия“. Въпреки петте минути слава той изгуби изборите.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: