Мис България 2018: Харесвам мъже със силни характери

17-годишната носителка на националната корона ТЕОДОРА МУДЕВА в най-откровеното си и подробно интервю досега

ГЕОРГИ НЕДЕЛЧЕВ/ georginedelchev.com

Макар и само на 17, тя се окичи с националната корона за красота в конкурса, който беше на път да се компрометира след куриозната победителка от 2017 година. Изваяната като статуетка гимназистка и състезателка по спортни танци Теодора Мудева преди това спечели титлата „Кралица на Бургас“. Специално за нашия сайт красавицата се съгласи да даде едно от най-искрените си и подробни интервюта. Успоредно с откровенията на прекрасната Теди можете да се насладите и на много нейни снимки, някои от които се публикуват тук за първи път. 

17

Теди, как се промени животът ти, след като спечели титлата „Мис България“?

– Промени се от гледна точка на това, че станах доста по-ангажирана с различни ревюта, фотосесии, също така и присъствие на  събития. Но като цяло, целата ми е да съхраня и запазя себе си чисто като личностни качества. Хубавата част от „Мис България“ е, че се запознавам с нови хора и добивам опит в общуването с тях и осъществяването на нови контакти, които за в бъдеще биха били полезни.

Какво от новото си ежедневие не очакваше?

– Честно казано… първо, въобще не очаквах да спечеля точно аз. Но няма нищо фрапантно в новото ми ежедневие – всичко е същото, просто повече ангажименти. Вече усещам, че пораствам.

Какви жертви ти коства тази корона?

– Трябва да се старая да изглеждам добре всеки ден. Това изисква сериозна физическа подготовка и борбен дух, но съм заредена с позитивизъм. Така се справям с напрежението. А то е голямо, защото се опитвам да съчетавам учене, където целя отличен успех, спорт и ангажименти около титлата като Мис България.

Опиши как преминава един типичен твой ден по часове.

– Дните ми са доста забързани и със сгъстена програма. Ставам винаги рано, след това уча или ходя на уроци по английски, после отивам на училище, след това танци или фитнес. Когато се прибера вечер ми се налага да уча до късно. И така всеки ден. Вече ако имам някакви пътувания, свързани с ангажименти, тогава ежедневието ми е по-различно.

Танците ли са твоята най-голяма страст? Доколко изявите в тази сфера ти помогнаха да спечелиш най-престижната българска титла за красота?

– Да, определено танците са голяма част от живота ми, не съм най-добрата танцьорка, но винаги съм танцувала със сърце и мисля, че така се постигат успехи. Помогнаха ми дотолкова, да се чувствам в “свои води” на сцената пред доста публика и да не бъда притеснена.

Коя от предшественичките си с тази корона смяташ за най-красива?

– За мен Марина Войкова (Мис България 2015 – б.а.) е един достоен пример, не я познавам все още лично, но от нещата, които съм чувала за нея и интервютата, които е давала ми допада определено много. Изключително красиво и интелигентно момиче, поне такова впечатление е оставила у мен.

Преди година изборът на „Мис България“ се прие доста противоречиво от обществеността. Ти притесняваше ли се от негативни коментари по свой адрес?

– Не, не се притеснявам от негативни коментари, първо защото знам по какъв начин съм спечелила конкурса и колко усилия съм полагала. На второ място, съм наясно, че ще бъда харесвана от едни заради това, което съм и че няма да бъда харесвана от други пак заради същото. Хората са свободни да имат лично мнение и преценка.

Какво обичаш да правиш най-много в свободното си време? Каква музика слушаш, какви книги четеш?

– В малкото си свободно време обичам да бъда заобградена от близките ми, защото без тях съм нищо. Обичам до мен да има повече истински хора. Слушам абсолютно всякаква музика, нямам точно опредлен любим жанр или изпълнител. Предпочитам книги за личностно развитие, такива които проникват в психиката. Интересни са ми човешките взаимоотношения и реакции, затова и чета неща,  свързани предимно с това.

Спазваш ли диета и коя е любимата ти храна?

– Да, спазвам диета. Почти не приемам въглехидрати освен черен шоколад, наблягам на чиста храна. Сладките неща са ми любими, но не мога да си ги позволявам често.

Кои са любимите ти места в родния ти град?

– Родена съм в Сливен и “Карандила” за мен е най-красивото място там.

karandila
Местността Карандила над Сливен.

Какво у един мъж би те привлякло най-много и какво би те отблъснало?

– Това е тема, по която мога да говоря много. Както по-горе казах, на първо място харесвам истинските хора. Същото важи и за мъжете – привлича ме силен характер, искреност и поведение на място. Харесвам спортисти, защото са дисциплинирани и отговорни, поне в повечето случаи. Тотално би ме отблъснал мъж, който си мисли, че с мускули или пари би могъл да ме впечатли.

Какви са трите най-важни съвета, които би дала на едно момиче, което иска да тръгне по твоя път и да се изявява като модел?

Първо да се замисли дали това е нейното нещо, дали би била отговорна и сериозна към всичките ангажименти, които ще й предстоят, защото не всичко опира до красота.

Да бъде себе си и винаги да се стреми да се чувства добре и комфортно в кожата си.

Да не забравя никога откъде е тръгнала и кой е бил до нея в трудните моменти.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: